Notícies‎ > ‎

Si tens un portàtil en desús fes un gest

25 de gen. 2013, 5:08 publicada per Usuari desconegut
Des de l'Institut Baix a mar iniciem la col·laboració amb l'ONG labdoo.org. 

Labdoo és un projecte sense ànim de lucre que té com a objectiu proporcionar ordinadors portàtils a les escoles en aquelles parts del món que més ho necessiten, permetent que aquestes escoles puguin accedir a fonts d'educació de gran qualitat i lliures.

Aquest correu és una crida a tots aquells que tingueu un portàtil en desús. 

Busquem portàtils per sanejar-los i enviar-los a països necessitats i al tercer món per fer aules informàtiques. Si  podeu i voleu  col·laborar envieu-nos un correu acorreu@iesbaixamar.com  poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Podeu reenviar-ho a qui creieu que hi podria col·laborar.


Moltes gràcies!!!


La distància entre un ordinador portàtil i un nen és de 4 unitats de treball voluntari: donar, sanejar, emmagatzemar i enviar.Contribueix un o més d'aquests elements i apropa un portàtil a un nen.

 


Un portàtil és una porta a l'educació, proporcionant als nens lliure accés a aplicacions educatives lliures i llibres electrònics a través d'Internet.  

En els països més rics, cada any més de cent milions d'ordinadors portàtils molts d'ells que encara funcionen es substitueixen per altres de nous. Aquest número segueix en augment, però la majoria dels nens a les regions més pobres del món continuen sense accés a l'educació.  

L'objectiu de Labdoo és utilitzar les eines de xarxa social descentralitzades per portar de manera eficient i sense fer malbé el mediambient, l'excés d'ordinadors portàtils equipats amb aplicacions educatives als nens del món en desenvolupament.  

Uneix-te a Labdoo i utilitza les eines de xarxa social per portar un ordinador portàtil a un nen!


image labdoo

Comments