Notícies‎ > ‎

Nadal al Baix a Mar

28 de des. 2012, 8:29 publicada per Mª Pilar Lorenz

Divendres 21 no vam fer classe a l’institut. Vam celebrar el final del trimestre amb una jornada plena d’activitats diferents a les de cada dia. Reconec que m’agraden especialment aquests dies. No estudiem matemàtiques, ni llengua, ni ciències, però aprenem moltes coses. Aquest ha estat el meu primer Nadal al Baix a Mar:  he descobert un munt de coses i n’he confirmat d’altres que ja sabia. Els meus companys són eficients i entusiastes (però això ja ho sabia després de tres mesos de treballar amb ells): han treballat moltíssim per aconseguir que els tallers, el concert, la xocolatada i tota la jornada fos divertida, però controlada i amb ordre; els alumnes de 4t. són fantàstics: han organitzat tallers, han ajudat a professors que organitzaven tallers, han servit xocolata, han traslladat “trastos” amunt i avall (ara que ja ho he descobert, me n’aprofitaré d’ells tant com pugui...); l’AMPA ha estat genial: ens ha convidat a xocolata! I tooooots els alumnes han participat i s’han comportat prou bé.

Els alumnes de l’optativa de música de quart (els MEUS alumnes!) han fet un concert de Nadales. Es mereixen una felicitació enorme. Han treballat, han assajat, han aguantat les meves bronques... i finalment han tocat amb una serietat impressionant. La meva enhorabona per tots vuit... i pel convidat sorpresa, el Jordi Font.

Revisant les fotos per fer el muntatge que us deixo, m’he adonat que tots els nois i noies es veuen somrients, concentrats, feliços... Per això m’agraden tant aquests dies: tothom sembla trobar el seu lloc d’una forma tranquil·la, tothom sembla trobar alguna cosa que li agrada, que li interessa, que fa que s’ho passi bé... Oi que estaria bé fer això també tota la resta del curs?

Feliç any nou per tots i totes. Que el 2013 ens porti moltes jornades com aquesta, plenes de rialles i moments interessants.

 
Comments