Notícies‎ > ‎

Actualització Weeras i problemes de descàrrega de llibres

19 d’oct. 2014, 14:33 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 19 d’oct. 2014, 14:34 per Administrador Web ]
El 16 d'octubre Weeras va llençar l'actualització de la seva app. Segons ens han comentat algunes famílies s'ha donat la situació de que un cop actualitzada ha fet falta tornar a descarregar els llibres. Nosaltres ja vam comunicar immediatament a Weeras la incidència. Ens han informat també que hi ha algun cas que es va solucionar el problema, però que actualment el tornen a tenir.

Per poder veure la magnitud de la incidència agraïm molt que ens feu arribar els problemes que sorgeixen i així, tan aviat com tenim coneixement, informem de la incidència perquè ens la solucionin.

Per poder comunicar les incidències el millor és omplir el formulari, el vincle del qual torno a posar a continuació.

En el cas que no funcioni correctament la app, com a solució d'emergència, els llibres es poden veure des de qualsevol ordinador entrant a la pàgina web de Weeras amb l'usuari i contrasenya de l'alumne (www.weeras.com)

També aprofitem per comentar que la plataforma Weeras a més de fer-la servir per tenir els llibres, la utilitzarem per tenir comunicació amb les famílies dels alumnes de l'ESO enlloc dels documents del Drive que havíem utilitzat fins ara. 

Totes les famílies haurien d'haver rebut un usuari i contrasenya al correu electrònic per poder accedir a la web de weeras com a família. Des d'allí es podrà consultar l'agenda de l'alumne i incidències (faltes d'assistència, deures fets, etc.). Properament realitzarem una formació per a les famílies a l'institut per poder aprendre com obtenir aquestes informacions.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 


Comments